Wat wij voor u kunnen betekenen

U woont in een prettige buurt en in een fijn huis. Toch droomt u wel eens van wat meer ruimte door een aanbouw, uitbouw, serre, dakkapel of dakopbouw. Of u maakt zich zorgen over uw ‘voetafdruk’ en ziet de voordelen van energiebesparingen met betere isolatie, HR+++ glas, onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, zonnepanelen en/of energieopslag. Dan heeft u een aannemer nodig die precies begrijpt wat uw wensen zijn, u kan adviseren en de wensen perfect kan uitvoeren. Een aannemer die dankzij ervaring de beste tips kan geven. Bergman Kleinbouw is al meer dan  20 jaar toonaangevend op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Daarnaast richten wij ons op het verduurzamen van uw woning of bedrijf.

KWALITEIT STAAT VOOROP!

Bergman Kleinbouw realiseert een breed assortiment aan projecten van kleinschalige verbouwingen en renovatieprojecten tot en met meer grootschalige verbouwingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld kleinere aan- en uitbouw klussen of omvangrijke woonhuisverbouwingen en nieuwbouw. Daarnaast realiseert Bergman Kleinbouw ook gespecialiseerde klussen in zakelijke verbouwingen en renovatie van kantoorpanden, winkels en scholen. Het vertalen van uw wensen naar het perfecte eindresultaat: daar ligt onze kracht!

Wij werken alleen met vakmensen die de lat hoog leggen als het om kwaliteit gaat, flexibel zijn en graag een extra stapje zetten. Kortom: door met Bergman Kleinbouw in zee te gaan haalt u kennis, kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap in huis!

Sinds 2001 zijn wij actief als bouwbedrijf in voornamelijk de provincie Gelderland en Overijssel. Onze inzet is klanten op maat te bedienen. Vanaf het eerste contact tot het voltooien van uw opdracht staat uw wens centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Klantgericht handelen en werken, in combinatie met een directe bereikbaarheid, is ons kenmerk.

Flexibiliteit is een van onze sterke kanten.